Djeco Zig & Go

  Djeco Zig & Go is actie reactie speelgoed dat kinderen helpt hun probleemoplossende en creatieve vaardigheden te ontwikkelen. Zig en Go heeft eindeloze mogelijkheden: het is een geweldig cadeau voor kinderen die van bouwen en experimenten houden!

  10 Producten

  10 van 10 producten


  Wat is Zig en Go?

  Zig & Go is een constructiespeelgoedlijn van het Franse merk Djeco, die geschikt is voor kinderen vanaf 7 jaar. Sinds kort bestaat er ook een gedeelte voor jongere kinderen vanaf 5 jaar, genaamd Zig & Go Junior. Het unieke aan deze speelgoedlijn is dat het bestaat uit houten blokken, wielen en onderdelen die kinderen kunnen gebruiken om hun eigen ontwerpen voor knikkerbanen en voertuigen te maken.

  Hoe werkt Djeco Zig Go?

  Het basisprincipe van Zig & Go is dat kinderen kunnen experimenteren met het ontwerpen van banen voor knikkers en voertuigen door gebruik te maken van verschillende blokken en onderdelen. Het is een zeer creatieve speelgoedlijn die kinderen aanmoedigt om hun eigen ontwerpen te maken en te experimenteren met de natuurkundige principes van beweging en zwaartekracht.

  Creatief bouwen met Djeco Zig en Go

  Over het algemeen is Zig & Go van Djeco een populaire speelgoedlijn voor kinderen die houden van experimenteren, bouwen en spelen. Het is een leuke en educatieve manier om kinderen te leren over fysica en techniek, terwijl ze ook hun creativiteit en probleemoplossende vaardigheden ontwikkelen.

  Djeco kettingreactie spel is educatief

  Actie reactie speelgoed is educatief omdat het kinderen de kans geeft om te experimenteren en te ontdekken hoe de wereld om hen heen werkt. Door het manipuleren van de verschillende onderdelen van het speelgoed en het observeren van de reactie die volgt, kunnen kinderen beginnen te begrijpen hoe de fysieke wetten van de natuur werken.

  Met actie reactie speelgoed kunnen kinderen bijvoorbeeld leren over oorzaak en gevolg, beweging en zwaartekracht. Het kan hen ook helpen bij het ontwikkelen van probleemoplossende vaardigheden, ruimtelijk inzicht en creativiteit.

  Kortom, actie reactie speelgoed is educatief omdat het kinderen de mogelijkheid biedt om te leren en te ontdekken door middel van spelen en experimenteren. Het kan hen helpen om verschillende vaardigheden te ontwikkelen, van wetenschappelijk denken tot creativiteit en probleemoplossing.

  Ontdek het actie reactie speelgoed

  Djeco Zig & Go speelgoedlijn bevat verschillende sets, waaronder de "Racer", "Music", "Wroom" en "Big Boom" set, elk met hun eigen unieke set van blokken en onderdelen. Bovendien is het speelgoed modulair opgebouwd, waardoor kinderen kunnen experimenteren met het combineren van verschillende sets om nog complexere en uitdagendere banen te creëren.

  Inloggen

  Wachtwoord vergeten?

  • ✓ Al je orders en retouren op één plek
  • ✓ Het bestelproces gaat nog sneller
  • ✓ Maak je eigen favorieten lijstje

  vergelijk0

  Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »