Green Toys

Het Amerikaanse merk Green Toys gelooft in een betere wereld. Het produceert plastic speelgoed wat gemaakt wordt van gerecyclede plastic PET-flessen en andere milieuvriendelijke materialen, en bevat geen BPA, PVC, ftalaten of uitwendige coatings.

Sorteer op:
Het Amerikaanse merk Green Toys gelooft in een betere wereld. Het produceert speelgoed van duurzame kwaliteit, waarbij uitsluitend gebruik wordt gemaakt van gerecyclede plastic melkflessen en ander milieuvriendelijk materiaal. Dit helpt energie te besparen en de uitstoot van broeikasgassen te verminderen. 
 
Het duurzame speelgoed is gemaakt van high-density polyethyleen (HDPE), wat wordt beschouwd als een van de veiligste en schoonste plasticsoorten. Het speelgoed is ontworpen zonder BPA, PVC, ftalaten of uitwendige coatings. Ook de verpakkingen zijn gemaakt van 100% recyclede en recyclebare materialen en is bedrukt met soja-inkt.
 
Het assortiment van GreenToys bestaat uit auto’s, raceauto’s, trucks, kiepwagens (leuk voor op het strand!), ambulances, vuilniswagens, treinen, helicopters en vliegtuigen. Ook bestaat de collectie uit super leuk badspeelgoed, waaronder een waterhelikopter, zeevliegtuig, sleepboot en een duikboot. Daarnaast is er nog speelgoed voor de allerkleinsten, zoals een sleutelbos, bijtspeeltjes, stapelbekers en stapeltorens.
 
Bekijk hier een filmpje over het verhaal van Green Toys: