Houten Puzzels

  Bekijk hier onze collectie houten puzzels, waar plezier, kwaliteit en educatie samenkomen. Houten puzzels die speciaal zijn ontworpen om de nieuwsgierigheid en ontwikkeling van kinderen te stimuleren.

  38 Producten


  Houten puzzel: natuurlijk plezier voor kleintjes

  Een houten puzzel is meer dan slechts een speelgoed; het is een investering in het ontwikkelingspad van een kind. Onze collectie omvat houten puzzels voor verschillende leeftijdsgroepen, van kleurrijke dierenpuzzels tot educatieve alfabetpuzzels. Het natuurlijke gevoel van hout voegt een tastbare dimensie toe aan het leerproces, waardoor kinderen niet alleen visueel, maar ook tactiel betrokken raken.

  Houten puzzel 1 jaar: ontdekken met veiligheid

  Voor de kleintjes van 1 jaar bieden we zorgvuldig vervaardigde houten puzzels die aansluiten bij hun ontwikkelingsniveau. Grote, stevige stukken met herkenbare vormen helpen hen bij het ontdekken van kleuren en vormen op een veilige en stimulerende manier.

  Houten puzzel 2 jaar: bouwen aan vaardigheden

  Op 2-jarige leeftijd verkennen kinderen de wereld om hen heen intensiever. Onze houten puzzels voor 2-jarigen bieden kleurrijke uitdagingen, variërend van vormen tot dieren. Ze bouwen niet alleen aan hun puzzelvaardigheden, maar ook aan hun cognitieve en motorische vaardigheden.

  Houten puzzel 3 kaar: speels leren

  Dieren zijn altijd fascinerend voor kinderen, en onze houten dierenpuzzels voor 3-jarigen brengen de natuurlijke wereld tot leven. Elk stukje, met levendige afbeeldingen van dieren, bevordert niet alleen het herkennen van vormen, maar ook het uitbreiden van de woordenschat en verhalend denken.

  Puzzels hout: duurzaamheid en educatie in elk stuk

  Puzzels van hout staan voor duurzaamheid en kwaliteit. De stevige constructie zorgt ervoor dat ze bestand zijn tegen actief spelen en keer op keer opnieuw kunnen worden gebruikt. Elk stuk is doordacht ontworpen om een educatief doel te dienen, waardoor kinderen niet alleen spelen maar ook leren terwijl ze genieten van de tijdloze charme van houten puzzels.

  Het educatieve aspect van houten puzzels komt voort uit de fysieke interactie met de stukjes. Het samenstellen van een puzzel vereist niet alleen concentratie en aandacht voor detail, maar bevordert ook probleemoplossend denken en ruimtelijk inzicht. Kinderen leren niet alleen over kleuren, vormen en afbeeldingen, maar ontwikkelen ook essentiële cognitieve vaardigheden die van invloed zijn op hun verdere leertraject. Het duurzame karakter van houten puzzels zorgt ervoor dat ze herhaaldelijk kunnen worden gebruikt, waardoor kinderen keer op keer kunnen genieten van het spelenderwijs leren met deze tijdloze vorm van speelgoed.

  Inloggen

  Wachtwoord vergeten?

  • ✓ Al je orders en retouren op één plek
  • ✓ Het bestelproces gaat nog sneller
  • ✓ Maak je eigen favorieten lijstje

  vergelijk0

  Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »