Speelgoed

  Leuk speelgoed kan de fantasie, inzicht of creativiteit van een kind prikkelen en zoveel meer zijn dan alleen vermaak. Bekijk onze grote collectie speelgoed. Is het een cadeautje? We pakken het gratis voor je in!

  1918 Producten


  Educatief speelgoed voor de ontwikkeling

  Spelen is super belangrijk voor de ontwikkeling van een kind. Tijdens het spelen komt een kind in aanraking met allerlei situaties en nieuw ervaringen. Educatief speelgoed speelt hierbij een belangrijke rol. Oftewel: spelen is leren, creëren en fantaseren!

  Hout speelgoed is weer populair

  Bij ons vind je een groot assortiment houten speelgoed. Inmiddels is hout speelgoed weer helemaal populair vanwege de duurzaamheid en het uiterlijk ervan. Houten speelgoed gaat langer mee dan (goedkoop) plastic speelgoed. Daarnaast staat het gezelliger in huis. Het oogt rustiger en voelt natuurlijker aan, dit geeft kinderen in een wereld vol prikkels rust. Je vindt tegenwoordig zowel kleurrijk houten speelgoed als speelgoed van hout in rustige pasteltinten, zoals bijvoorbeeld Little Dutch speelgoed.

  Duurzaam speelgoed

  Een groot gedeelte van ons assortiment bestaat uit duurzaam speelgoed. Het meeste speelgoed gemaakt van hout is FSC gecertificeerd. Houten speelgoed gaat ook langer mee dan plastic speelgoed en wordt vaak doorgegeven of -verkocht. Houten speelgoed behoudt dan ook beter zijn waarde. We hebben daarnaast gerecycled plastic speelgoed, bijvoorbeeld van de merken Green Toys of Dantoy. Ook bevat dit speelgoed geen toxische stoffen, zoals BPA, PVC, ftalaten of uitwendige coatings. Duurzaam én veilig dus!

  Speelgoed baby: al vanaf een paar maanden oud

  Welk speelgoed geef je aan een baby? Het begint bij kijken naar zwart-witte objecten en vervolgens naar basiskleuren. Daarna gaat je baby voelen, vastpakken, rammelen en proeven. Baby speelgoed is speciaal ontworpen voor de allerkleinsten en natuurlijk super veilig. Rammelaars, bijtspeeltjes en voelboekjes worden meestal als eerst gegeven en zullen zeker de interesse van je kleintje wekken.

  Inloggen

  Wachtwoord vergeten?

  • ✓ Al je orders en retouren op één plek
  • ✓ Het bestelproces gaat nog sneller
  • ✓ Maak je eigen favorieten lijstje

  vergelijk0