Speelgoed

Als kind is het belangrijk om elke dag iets nieuws te ontdekken. Het juiste speelgoed kan een belangrijke bijdrage leveren door fantasie, inzicht en creativiteit te prikkelen. Daarbij moet speelgoed natuurlijk ook gewoon zorgen voor vermaak en plezier!

Op zoek naar een origineel cadeau voor een kind? Bij ons vind je de mooiste kindercadeaus. Apart speelgoed; wat je niet in de ‘normale’ speelgoedwinkels ziet. Van duurzaam houten speelgoed tot milieuvriendelijk plastic. Van educatief speelgoed voor een kind van 1 of 2 jaar tot uitdagende knutselspullen voor een kind van 8 jaar. Is het een cadeautje voor een kinderverjaardag of gewoon zomaar? We pakken het gratis voor je in!

Ons assortiment bestaat uit: speelgoed van hout, puzzels voor kinderen, leuke kinderspelletjes, speelgoedauto’s, constructiespeelgoed om mee te bouwen, mooie poppen en kleertjes, veilige knuffels, verkleedkleren voor kinderen, kinderschmink en afwasbare make up, speelgoed voor in bad en leuke spelletjes en speelgoed om buiten te spelen.

Onze leuke speelgoedmerken zijn: Djeco, Jellycat, Melissa & Doug, Janod, Crocodile Creek, Bigjigs, Corolle, Green Toys, WOW Toys, Little Dutch, Paola Reina, Micro Step, Rubbabu, Rex London, Tiger Tribe, Tikiri en nog veel meer!