Paola Reina pop

  Een Paola Reina pop is echt wel heel schattig! Met de lieve uitstraling en leuke kleertjes aan is het niet vreemd dat de Paola Reina poppen zo populair zijn. Ze worden gemaakt in Spanje in een kleinschalige fabriek en voldoen aan alle veiligheidseisen.

  29 Producten


  Een Paola Reina pop om van te houden

  Als je kind het leuk vind om met poppen te spelen dan valt een Paola Reina pop waarschijnlijk wel in de smaak. De Paola Reina poppen hebben een lieve en eigenzinnige uitstraling, ruiken heerlijk naar vanille en zijn prettig om vast te houden. Hierdoor kan het niet anders dan dat een kind van de Paola Reina pop gaat houden en er goed voor zal willen zorgen!

  Wist je dat het spelen met poppen goed is voor de sociale en emotionele ontwikkeling van kinderen? Ook als ze in hun eentje met de pop spelen. Daarnaast kunnen kleine kinderen als ze een broertje of zusje krijgen - en de papa of mama druk is met het zorgen voor de nieuwe baby - alles na doen met hun eigen babypop.

  Voor welke Paola Reina pop kies jij?

  De meest populaire pop is de Paola Reina Gordi. Deze pop heeft een lengte van 34 cm en een volledig hard lichaam (maar niet van dat kéiharde plastic). De Gordi pop wordt vaak zonder kleertjes verkocht aan kleine kinderen van 1 à 2 jaar. Op deze leeftijd kunnen ze namelijk toch nog geen pop aankleden en kleden ze de pop alleen maar uit. Een Paola Reina Gordi pop die geen haar heeft en geen kleertjes aan heeft is helemaal niet duur en kost maar 15,95.

  Een Paola Reina babypop is net ietsje groter met een lengte van 36 cm. Deze poppen zijn van de Paola Reina Manus of Paola Reina Sonia serie. De poppen hebben harde armen en benen en een hard hoofdje, maar een zachte buik. Hierdoor is deze pop nog prettiger om vast te houden en te knuffelen. Er zijn ook Paola Reina babypoppen met geluid; deze kunnen huilen en "papa" of "mama" zeggen en hebben een speentje.

  Je kunt ook kiezen voor een Paola Reina pop met haar. Het haar geeft de pop een nog eigenzinnigere uitstraling en identiteit. Het zorgt er ook voor dat kinderen op oudere leeftijd nog met de pop zullen spelen, omdat de pop zelf er 'ouder' uit ziet en omdat oudere kinderen het leuk zullen vinden om het haar van de pop te borstelen en doen. (Als je het haar van de pop wilt borstelen kies dan wel voor een borstel waarvan de borstelharen breed uit elkaar staan.)

  Paola Reina: échte Spaanse poppen

  De naam Paola Reina zegt het al: het zijn echte Spaanse poppen. De Paola Reina poppen worden ontworpen en met de hand gemaakt in een kleine fabriek in Spanje. Ondanks dat het bedrijf zo kleinschalig is is Paola Reina wereldwijd hartstikke populair. Ze kunnen dan ook niet altijd aan de vraag voldoen waardoor de poppen nog exclusiever zijn. De aandacht die in het ontwerp en de afwerking van de poppen gaat zitten zie je echt terug in het eindresultaat.

  Paola Reina: waar te koop?

  Met trots zijn wij een van de Paola Reina verkooppunten. Zie je een Paola Reina pop die je toch graag eerst even in het echt zou willen zien voordat je hem koopt? Dan kun je de pop in onze winkel in Wateringen gewoon even komen bekijken. We helpen je graag!

  Inloggen

  Wachtwoord vergeten?

  • ✓ Al je orders en retouren op één plek
  • ✓ Het bestelproces gaat nog sneller
  • ✓ Maak je eigen favorieten lijstje

  vergelijk0

  Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »