Stationery

  Kaarten of brieven schrijven naar een vriendin met mooie gelpennen. Een dagboek of notitieboekje invullen met je eigen verhalen en ideeën. In de weer zijn stickertjes, tape of glitters. Bekijk hier onze stationery collectie!

  126 Producten


  Wat is stationery voor kinderen?

  Stationery is bedoeld om kinderen te helpen bij hun schoolwerk, tekeningen en creatieve projecten. Denk aan pennen, stiften, gummen, etuis, stickers, stempels, notitieboekjes, schriften, dagboeken en kaarten. Oftewel, alles op het gebied van schrijf- en kantoorbenodigdheden en dan extra vrolijk en kleurrijk vormgegeven voor kinderen.

  Het doel van kinderstationery is om kinderen te helpen bij hun leer- en creatieve activiteiten, terwijl ze ook plezier beleven aan het gebruik ervan.

  Stationery is niet alleen leuk, ook nuttig!

  Stationery biedt kinderen de mogelijkheid om zichzelf uit te drukken. Ze kunnen hun gedachten en gevoelens op papier zetten, tekeningen maken die hun innerlijke wereld weerspiegelen en hun eigen stijl ontwikkelen. Kleurrijke en aantrekkelijke stationery trekt de aandacht van kinderen en maakt leren leuker. Dit kan de motivatie en betrokkenheid bij educatieve activiteiten vergroten.

  Het hebben van hun eigen stationery leert kinderen om zelfstandig te zijn en verantwoordelijkheid te nemen voor hun bezittingen. et delen van stationery met klasgenoten en vrienden kan sociale interactie bevorderen en vriendschappen opbouwen. Door al op jonge leeftijd vertrouwd te raken met stationery, worden kinderen voorbereid op hun schooljaren en kunnen ze gemakkelijker de overgang naar school maken.

  Ontdek onze collectie kinderstationery

  Pennen zijn handig voor oudere kinderen die beginnen te schrijven en notities maken. Er zijn zelfs pennen die speciaal zijn ontworpen om kinderen te helpen bij het ontwikkelen van een goede schrijfhouding. Schriften en notitieboekjes zijn nuttig voor het maken van aantekeningen, het bijhouden van dagboeken en het maken van schetsen. Etuis helpen kinderen om hun stationery georganiseerd te houden. En stickers zijn natuurlijk gewoon hartstikke leuk en populair bij kinderen. Ze kunnen worden gebruikt om notities, kunstwerken en meer te versieren.

  Kom naar onze stationery store

  Ontdek de creativiteit met kleurrijke potloden, stickers en knutselmaterialen. Leerplannen en organiseer huiswerk met stijlvolle notitieboekjes. Help kinderen hun verbeelding te uiten en essentiële motorische vaardigheden te ontwikkelen. Kortom, kinderstationery biedt een wereld van leren, plezier en zelfexpressie in één!

  Kom gezellig naar onze winkel in Wateringen en shop stationery! Ontdek onder andere de stationery collectie van Djeco: Djeco Lovely Paper.

  Inloggen

  Wachtwoord vergeten?

  • ✓ Al je orders en retouren op één plek
  • ✓ Het bestelproces gaat nog sneller
  • ✓ Maak je eigen favorieten lijstje

  vergelijk0

  Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »