Wetenschap Speelgoed

  Ben je op zoek naar een leuke en leerzame manier om je kinderen kennis bij te brengen? Onze collectie wetenschap speelgoed is speciaal gericht om spelenderwijs creativiteit, vaardigheden en kennis te vergroten.

  43 Producten


  Wat houdt wetenschap en spel precies in?

  Wetenschap en spel is speciaal speelgoed waarmee kinderen op een leuke manier wetenschap kunnen ontdekken. Deze speeltjes laten kinderen experimenteren en nieuwe dingen leren over de wereld om hen heen. Het idee is dat kinderen plezier hebben terwijl ze slimme dingen ontdekken en leren over wetenschap.

  Wetenschap speelgoed: wees nieuwsgierig

  Bekijk ons assortiment met ontdekdozen, experimenten, tools en informatieve boeken om de interesse in wetenschap aan te wakkeren. De eerste stappen naar het worden van een echte bioloog, archeoloog, onderzoeker of professor. Alles om jouw wetenschappelijke avonturen mee te beginnen, jong geleerd is oud gedaan!

  Word creatief met onze wetenschap en spel speelgoed! Laat je kinderen experimenteren, bouwen en ontwerpen. In onze collectie experimenten vind je alles wat je nodig hebt voor een goede leersessie, gewoon van uit huis.

  Scheikunde cadeautjes die leuk én leerzaam zijn

  Verras de jouw kleine professor met onze originele scheikunde cadeautjes! Bij het verkennen van nieuwe ideeën en concepten kunnen jonge kinderen veel plezier beleven en voor nieuwsgierige kinderen zijn dit dus de ideale cadeaus. Voltooi een nieuw project, dit geeft enorm wat zelfvertrouwen en creativiteit. Alles dat je nodig hebt is hier beschikbaar. Bekijk onze grote collectie wetenschap en spel. Is het een cadeautje? We pakken het gratis voor je in!

  Inspireer kinderen met experimenten voor thuis

  Laat je kinderen de fascinerende wereld van wetenschap ontdekken en technologie leren met onze experimenten voor thuis. Ze zullen veel plezier beleven aan allerlei interessante projecten, die hun inventiviteit en kennis stimuleren. Ontdek hoe verrassend makkelijk het is om uw kind ervaring op te laten doen met wetenschap.

  Een experimenteerdoos is een cool cadeau

  Een experimenteerdoos voor kinderen is een speciale set met verschillende dingen erin waarmee kinderen op een leuke manier wetenschappelijke experimenten kunnen doen. In zo'n doos zitten vaak eenvoudige gereedschappen, ingrediënten en instructies om kinderen te helpen begrijpen hoe dingen werken en waarom bepaalde verschijnselen optreden. Het doel is om kinderen te stimuleren nieuwsgierig te zijn, te ontdekken en te leren terwijl ze plezier hebben met hun eigen kleine wetenschappelijke avonturen.

  Ontdek alle experimenten voor kinderen

  Experimenten voor kinderen zijn leuke en educatieve activiteiten waarbij kinderen praktisch kunnen ontdekken hoe dingen werken. Dit kunnen eenvoudige wetenschappelijke tests, creatieve projecten of speelse onderzoeken zijn. Het doel van deze experimenten is om kinderen op een boeiende manier te laten leren en begrijpen, terwijl ze plezier hebben. Door experimenten te doen, ontwikkelen kinderen niet alleen wetenschappelijke kennis, maar ook kritisch denken, probleemoplossende vaardigheden en nieuwsgierigheid, wat hun algemene leerervaring verrijkt. Het is een interactieve manier om de wereld om hen heen te verkennen en hun natuurlijke nieuwsgierigheid te stimuleren.

  Bekijk alle ontdekdozen en proefjes

  Ontdekdozen zijn een leuke manier om kinderen kennis te laten maken met wetenschap en technologie. Elk doosje bevat verschillende accessoires en tools, waarmee kinderen kunnen experimenteren en hun creativiteit stimuleren. Of het nu gaat om het bouwen van robots, aanleggen van elektriciteit of de eerste stappen om te leren programmeren: ontdekdozen helpen liefhebbers van alle leeftijden om spannende en boeiende projecten uit te voeren.

  Inloggen

  Wachtwoord vergeten?

  • ✓ Al je orders en retouren op één plek
  • ✓ Het bestelproces gaat nog sneller
  • ✓ Maak je eigen favorieten lijstje

  vergelijk0

  Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »