Speelgoed voor onderweg 2 jaar

  Tweejarigen hebben moeite met een lange vlucht of rit. Op deze leeftijd zijn ze erg nieuwsgierig en actief, maar in de auto of het vliegtuig moeten ze lang stilzitten. Speelgoed voor onderweg 2 jaar is daarom nodig om er een plezierige reis van te maken!

  26 Producten


  Net als bij eenjarige kinderen, kunnen ook tweejarigen moeite hebben om lang in de auto te zitten. Op deze leeftijd zijn ze nog steeds erg actief en nieuwsgierig, maar ze hebben mogelijk ook meer energie en een grotere drang om te bewegen en te verkennen. Ze hebben misschien al meer geleerd over de wereld om hen heen en willen die wereld graag ontdekken, maar in de beperkte ruimte van een autostoel of vliegtuigstoel is dat niet altijd mogelijk.

  Bovendien kunnen tweejarigen ook meer ontwikkelde communicatieve vaardigheden hebben dan eenjarigen. Als ze zich ongemakkelijk voelen of zich vervelen, kunnen ze dit vaak uiten door te huilen, klagen of zelfs driftig te worden. Dit kan de situatie voor zowel het kind als de ouders stressvoller maken. Daarnaast hebben tweejarigen vaak al meer voorkeuren en interesses ontwikkeld als het gaat om speelgoed en activiteiten. Als ze geen geschikt speelgoed hebben om mee te spelen of als de rit of vlucht te lang duurt, kunnen ze zich snel vervelen en ongeduldig worden.

  Speelgoed voor in het vliegtuig of de auto 2 jaar

  Voor kinderen van 2 jaar is het leuk om speelgoed voor onderweg te hebben dat hun interesse vasthoudt en hun nieuwsgierigheid stimuleert. Denk aan speelgoed dat interactief is, zoals boekjes met flapjes om te ontdekken, of speelgoed met knoppen en geluiden. Ook kleine puzzels of sorteerspellen kunnen leuk zijn, omdat ze op deze leeftijd beginnen met het ontwikkelen van hun cognitieve vaardigheden.

  Daarnaast vinden veel tweejarigen het leuk om hun favoriete knuffel of speelgoed bij zich te hebben. Een vertrouwd stuk speelgoed kan hen troost bieden en hen helpen zich veilig te voelen in het vliegtuig of de auto. Vergeet ook niet: kies speelgoed dat niet te groot is en geen kleine onderdelen heeft die ze kunnen inslikken. Op die manier kunnen ze er veilig mee spelen.

  Inloggen

  Wachtwoord vergeten?

  • ✓ Al je orders en retouren op één plek
  • ✓ Het bestelproces gaat nog sneller
  • ✓ Maak je eigen favorieten lijstje

  vergelijk0

  Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »