Speelgoed voor in de auto 3 jaar

  Voor een driejarig kind kan lang in de auto of in het vliegtuig zitten lastig zijn. Ze zijn erg energiek en nieuwsgierig en hebben al een beter begrip van tijd ontwikkeld. Zorg daarom voor vermaak onderweg tijdens je lange reis. Bekijk hier onze selectie!

  51 Producten


  Voor een driejarig kind kan lang in de auto of het vliegtuig zitten behoorlijk lastig zijn. Als kinderen 3 jaar zijn zijn ze vaak nog steeds erg energiek en nieuwsgierig, maar ze hebben ook al een beter begrip van tijd en ruimte ontwikkeld. Dit kan ertoe leiden dat ze ongeduldig worden en zich gaan vervelen tijdens een lange autorit of vlucht.

  Daarnaast hebben driejarigen vaak een sterke drang naar autonomie en controle. In de beperkte ruimte van een autostoel of vliegtuigstoel kunnen ze zich gefrustreerd voelen omdat ze niet kunnen bewegen en spelen zoals ze willen. Ze willen misschien hun eigen keuzes maken over wat ze willen doen of waar ze naartoe willen, wat natuurlijk niet altijd mogelijk is tijdens een autorit of vliegreis.

  Speelgoed voor in de auto of het vliegtuig 3 jaar

  Speelgoed kan kinderen afleiden en bezighouden, waardoor ze minder focussen op het feit dat ze stil moeten zitten. Het geeft ze iets te doen en te ontdekken terwijl ze in de auto zitten. Of het nu gaat om kleurrijke boekjes om te lezen, zoekboeken, knuffels, stickers of magneetpuzzels, het helpt kinderen zich meer op hun gemak te voelen tijdens lange ritten. Bovendien kan speelgoed de verbeeldingskracht van kinderen stimuleren. Ze kunnen verhalen bedenken, spelletjes spelen en zichzelf vermaken terwijl ze onderweg zijn. Dit kan de tijd sneller laten gaan en de reis een stuk plezieriger maken voor zowel kinderen als ouders. Oftewel, speelgoed voor onderweg is als een magische truc om lange autoritten of vliegreizen leuker en draaglijker te maken voor zowel de kinderen als ouders ;)

  Inloggen

  Wachtwoord vergeten?

  • ✓ Al je orders en retouren op één plek
  • ✓ Het bestelproces gaat nog sneller
  • ✓ Maak je eigen favorieten lijstje

  vergelijk0

  Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »