Djeco Tinyly

  Ontdek de schattige tiny wereld van Tinyly by Djeco. Elk Tinyly poppetje heeft haar eigen identiteit en mascotte. Laat ze wonen in een tinyly poppenhuis in de vorm van een wolk of caravan. Ook is er een mooie ketting van jouw favoriete poppetje!

  34 Producten


  Tinyly by Djeco

  De naam zegt het al: een tiny wereld ontworpen door Djeco. Dat kan niet anders dan super mooi en fantasievol eruit zien! Elk tinyly poppetje is met veel aandacht voor detail ontworpen. Elk poppetje heeft haar eigen identiteit en een klein vriendje die aansluit bij het karakter. Verzamel ze allemaal!

  De tinyly poppetjes zijn circa 7,5 cm groot en gemaakt van kunststof. De armen en het onderlijfje kunnen voorzichtig bewogen worden.

  Djeco Tinyly huis

  Op dit moment bestaan er twee huizen in de tinyly collectie. een wolk en een caravan (of tiny house). Elk tinyly poppenhuis is tegelijkertijd ook een koffertje waarin je al je poppetjes mee kan nemen als je bij iemand op bezoek of op reis gaat. De tinyly huizen zijn gemaakt van super stevig karton en daardoor niet te zwaar.

  Djeco Tinyly ketting

  Ook zijn er super leuke kettingen van sommige tinyly poppetjes. Zo kun je jouw favoriete tinyly poppetje altijd meenemen en dicht bij je hebben! Misschien dat een bepaald tinyly meisje jouw eigen karakter wel weerspiegeld? Het poppetje aan de ketting is gemaakt van sterk kunststof en 3,5 cm hoog. De ketting is 55 cm en kan korter gemaakt worden. Verpakt in een mooi zakje; erg leuk om cadeau te geven!

  Inloggen

  Wachtwoord vergeten?

  • ✓ Al je orders en retouren op één plek
  • ✓ Het bestelproces gaat nog sneller
  • ✓ Maak je eigen favorieten lijstje

  vergelijk0