Baby speelgoed

Op zoek naar baby speelgoed? Kijken, voelen en bijten; de zintuigen zijn actief. Bij ons vind je veilige rammelaars, bijtringen, babyboekjes, badspeelgoed, ballen, stapelblokken en meer. Is het een kraamcadeautje? We pakken het gratis voor je in!

Sorteren op:
Baby speelgoed 0-3 maanden 
Een pasgeboren baby kan eigenlijk nog niet echt spelen. Ze proberen de wereld om zich heen waar te nemen en zien hierbij nog geen kleuren; ze zien alles in zwart/wit. Hoe meer contrast, hoe interessanter! Rammelaars, babyboekjes (met veel contrast) of baby knuffeltjes is dan leuk speelgoed voor je pasgeboren baby om mee te spelen.
 
Baby speelgoed 3 maanden
Een baby van 3 maanden kan al beter zien en dingen vastpakken. Bijtringen (de eerste tandjes komen door tussen de 4 en 7 maanden), activity knuffels, rammelaars, zachte ballen of stoffen boekjes; alles wat kraakt, piept of rammelt is interessant! 
 
Baby speelgoed 6 maanden
Een baby van een half jaar oud kan beginnen met kruipen en gaat hoe dan ook op ontdekkingstocht! Alles wat hij of zij tegenkomt is in principe interessant. Een zachte bal, stapelbekers, kraakboekjes en bijtspeeltjes is leuk speelgoed voor een baby van 6 maanden.
 
Baby speelgoed 9 maanden
Als je baby 9 maanden oud is kan deze waarschijnlijk al aardig door de kamer heen kruipen. Ook de fijne motoriek wordt steeds preciezer. Met de primitieve pincetgreep kan je baby iets tussen de wijsvinger en duim vastpakken. Leuk speelgoed voor een baby van 9 maanden zijn bijvoorbeeld stapelbekers, een vormenstoof, grote blokken, activity speelgoed, veilige muziekinstrumentjes en meer.
 
Baby speelgoed 1 jaar
Word je baby 1 jaar? Dan is de baby tijd eigenlijk voorbij en wordt je kleine een dreumes genoemd. Vanaf deze leeftijd kan je baby beginnen te praten. Kartonboekjes met woordjes en vilten flapjes zijn erg leuk voor een baby van 1 jaar. Ook stapelblokken, houten puzzels, een loopfiets of een eerste pop zijn leuk baby speelgoed vanaf 1 jaar. Nu kan het spelen echt beginnen!