Green Toys Seacopter Orange

€21,95
niet op voorraad
Deze waterhelicopter voor in bad of zwembad is gemaakt van gerecyclede plastic PET-flessen en bevat geen BPA, PVC, ftalaten of uitwendige coatings. Uren plezier tijdens het badderen dus met dit veilige én duurzame badspeelgoed!
Deze water helicopter voor in bad of zwembad is gemaakt van gerecyclede plastic PET-flessen en bevat geen BPA, PVC, ftalaten of uitwendige coatings. De helicopter blijft drijven op het water; uren plezier tijdens het badderen dus met dit veilige én duurzame badspeelgoed!
 
Leeftijd: 2+
 
Er is zijn meerdere boten en voertuigen voor in bad verkrijgbaar van Green Toys; zo ook duikboten, sleepboten, watervliegtuigen en een veerboot.
 
Het Amerikaanse merk Green Toys gelooft in een betere wereld. Het produceert eco speelgoed van duurzame kwaliteit, waarbij uitsluitend gebruik wordt gemaakt van gerecyclede plastic melkflessen en ander milieuvriendelijk materiaal. Dit helpt energie te besparen en de uitstoot van broeikasgassen te verminderen. 
 
Het duurzame speelgoed is gemaakt van high-density polyethyleen (HDPE), wat wordt beschouwd als een van de veiligste en schoonste plasticsoorten. Het speelgoed is ontworpen zonder BPA, PVC, ftalaten of uitwendige coatings. Ook de verpakkingen zijn gemaakt van 100% recyclede en recyclebare materialen en is bedrukt met soja-inkt. Duurzaam én veilig speelgoed dus!