Janod

De collectie van het Franse merk Janod bestaat uit mooi houten speelgoed, prachtige puzzels en leuke knutselsets. Elk product is met zorg en aandacht ontworpen, prachtig en tijdloos vormgegeven en van hoge kwaliteit. Één van onze favoriete merken!

Sorteer op:
Sorteer op:

Met Janod speelgoed zit je eigenlijk altijd wel goed; om cadeau te geven of voor je eigen kind. Het houten speelgoed van Janod is van duurzame kwaliteit en ziet er mooi en tijdloos uit. De collectie van Janod bestaat uit speelgoed voor kinderen van circa 1 jaar t/m 9 jaar oud. 

Populair zijn bij ons de Janod telefoon met geluid en de Janod camera met geluid, die leuk zijn al vanaf ca. 1,5 jaar. Ook de Janod raket magneetset is tijdloos voor op de jongenskamer. Heb je een houten treinbaan en zoek je een extra houten treintje? Dan is de Janod Story trein super leuk; hiervan is er een brandweer trein, safari trein, circus trein en een boerderij trein verkrijgbaar. Ook het Janod magnetibook blijft populair. Een magneetboek waar allerlei magneten in zitten die je vervolgens op 'de kaft van het boek' kunt leggen en allerlei fantasievolle verhalen kunt bedenken. Vooral het Janod magneetboek dieren en magneetboek voertuigen zijn bij ons geliefd. Ook een Janod stapeltoren is super leuk om te geven, deze bestaan er in allerlei varianten, bijvoorbeeld de 4 seizoenen. Tenslotte zijn er begin 2019 nieuwe knutselspullen van Janod bijgekomen. De knutselsets zijn verkrijgbaar voor verschillende leeftijden, stimuleren de fijne motoriek en erg leuk om te geven voor een verjaardagsfeestje.

Oftewel, de collectie van het Franse merk Janod bestaat uit mooi houten speelgoed, prachtige puzzels en leuke knutselsets. Elk product is met zorg en aandacht ontworpen, prachtig en tijdloos vormgegeven en van hoge kwaliteit. Één van onze favoriete merken!