Hoera, wij bestaan 15 jaar!

Het is alweer 15 jaar geleden dat wij begonnen met een speelgoedwinkel in het dorpje Honselersdijk. Inmiddels is de winkel alweer 10 jaar gevestigd in Wateringen (in de omgeving van het Westland en Den Haag). In de afgelopen 15 jaar hebben we met veel plezier vele klanten geholpen, cadeautjes ingepakt en leuke voorlees- en knutselactiviteiten georganiseerd. Maar in die jaren hebben we ook de opkomst van webshops en de crisis meegemaakt. Gelukkig hebben we dat allemaal doorstaan en doen we ons werk elke dag met heel veel plezier. Dat komt echter niet door stil te zitten en niks te doen!

Afgelopen jaar zijn we dan ook begonnen met deze webshop naast onze fysieke winkel. Toen wij begonnen werd er nog vrijwel niet online gewinkeld; dat waren totaal andere tijden voor de retail branche. Maar naast dat een webshop in deze tijd noodzakelijk is, is het voor ons ook een nieuwe uitdaging!

Om ons jubileum te vieren hebben we deze maand elke zaterdag een leuke activiteit in de winkel. Zo hebben we zaterdag een spelletjesmiddag, is er de hele maand een knutselwedstrijd ‘Vriendelijke Monsters’ maken en wordt op 27 oktober het verhaal van De Gruffalo voorgelezen, waarna hij plotseling binnenloopt…

Hier kun je een overzicht van onze evenementen terugvinden:

https://www.facebook.com/pg/despeelgoedwinkel/events