Even voorstellen

Als je wel eens in onze winkel in Wateringen bent geweest is de kans groot dat je een van ons al wel eens hebt ontmoet. Maar als je toevallig op onze webshop terecht bent gekomen stellen we ons graag nog even voor.

Wij zijn een speelgoedwinkel genaamd 'De Speelgoedwinkel' (ja, de naam zegt al genoeg) gevestigd in Wateringen, een gezellig dorp in omgeving Westland / Rijswijk / Den Haag / Delft. Afgelopen oktober bestond de winkel maar liefst 15 jaar! Sinds kort zijn we naast de fysieke winkel begonnen met deze webshop: despeelgoedwebwinkel!

Cora van Leeuwen is de eigenaresse van De Speelgoedwinkel, staat al 15 jaar lang iedere dag met veel plezier in de winkel, weet echt álles over speelgoed en geeft hier graag uitgebreid uitleg en advies over aan iedere klant. Sarella van Leeuwen is de dochter van Cora en richt zich voornamelijk op de webshop en social media en helpt mee met de inkoop en inrichting van de winkel. Verder bestaat het verkoopteam momenteel uit JellieLenie en Hannah, doet Koos al het bouw- en kluswerk en komt Cindy regelmatig onze etalages inrichten.

Neem gerust eens een kijkje in onze winkel, óf webwinkel!